'Kragetæer'

'Kragetæer', også kendt som smilerynker eller latterlinjer, er fine linjer og rynker, der dannes omkring øjnene og kan give dit ansigt et ældre udseende. Hos Esthetix tilbyder vi en specialiseret behandling, der effektivt mindsker synligheden af disse rynker og efterlader dig med en mere glat og ungdommelig hud.

Botox (Botulinum toxin type A) er den mest populære behandling mod de såkaldte kragetæer. Det er en gennemtestet og effektiv behandling til at reducere dybe rynker og fjerne fine linjer. Vi kan behandle de fleste rynker og linjer med Botulinum toxin. Vælg botox, hvis du ønsker et yngre og friskere udseende. 

Vi bruger præcise injektioner af botulinum toksin i de områder omkring øjnene, der er berørt af rynkerne. Botox afslapper musklerne og reducerer synligheden af rynkerne. Det kan også afhjælpe hovedpine og spændinger ved tindingerne.

Til kosmetisk brug bruges meget små mængder Botox, således at man ved en rynkereduktion stadig beholder mimikken.

Din behandling udføres af en kosmetiske sygeplejerske med mange års erfaring. Vi arbejder for at skabe et naturligt og æstetisk resultat, hvor du bevarer et levende ansigt, som blot ser friskere og mere harmonisk ud.

Book en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Her vejleder vores erfarne behandlere dig, så du får den behandling, som sikrer dig det mest naturlige og æstetiske resultat.

 

Find din behandling

Botulinum toxin A

Profhilo

Dermal fillers for contouring

Viscoderm® Skinkò e

Ultraformer III

SkinPen

Se priser

Book tid

Viscoderm® Hydrobooster