Hyaluronsyre dermal fillers i Herning

Drømmer du om at genskabe liv og smukke konturer i dit ansigt? Med Hyaluronsyre dermal fillers får du skabt naturlig volumen eller kontur i ansigtet. Fillers kan også bruges til at udglatte rynker og fine linjer.

Med fillers kan du undgå at miste dit ungdommelige udtryk, når tyngdekraften tager til med alderen. Få genopbygget tabt volumen og forbedret hudkvalitet. Hos Esthetix får du altid erfaren rådgivning inden en behandling med fillers. Målet er at give dig et æstetisk og naturligt udtryk gennem fin og diskret volumen i læberne, konturering af læber, markering af kindben eller kæbelinje.

Sådan virker Hyaluronsyre dermal fillers

Ved behandlingen injiceres en klar gelé i huden. Hyaluronsyren medvirker til at binde vand og udvide vævet. Det betyder, at vi kan udglatte rynker og fine linjer eller skabe fylde.

Hyaluronsyre dermal fillers bruger vi til at skabe contour, genskabe volumen og ungdommelig spændstighed i læber, ansigt, hals, decolletage og hænder. Hyaluronsyre, som er et naturligt stof, der findes i kroppen, skaber en sikker, omgående, fin og diskret volumen samtidig med, at det giver huden en frisk og naturlig glød. Vi arbejder med flere velkendte brands som Belotero, Aliaxin og Profhilo.

Vi anbefaler Hyaluronsyre dermal fillers til

Mere fugt i huden    |    Rynker og rander omkring øjnene   |    Bump på næsen   |    Kinder og kindben   |    Formning af læber   |    Nedadvendte mundvige

Spørgsmål og svar

Alle behandlinger med hyaluronsyre dermal fillers starter med en gratis og grundig forundersøgelse, hvor vi sammen lægger en plan for dit personlige behandlingsforløb, så du opnår et naturligt, æstetisk og harmonisk udseende.

Fillers injiceres i huden med en tynd nål. Behandlingen tager ca. 30 minutter alt efter dine ønsker og personlige behandlingsplan. Det er vigtigt for os, at du er tryg under hele behandlingen. Derfor udføres behandlingen i dit tempo.

Holdbarheden af fillers afhænger af, hvor du er blevet behandlet henne. Behandling med fillers i læberne holder oftest 7-12 måneder, hvorimod behandling omkring øjne og kindben holder op til 2 år.

Hos Esthetix anbefaler vi opfølgende behandlinger for at forlænge holdbarheden og det flotte resultat. Opfølgende behandlinger aftales som en del af din personlige behandlingsplan.

Hos Esthetix behandler vi ikke gravide og ammende med hyaluronsyre dermal fillers. Ved din forundersøgelse vurderer din behandler altid om hyaluronsyre dermal fillers er den rette og sikreste behandling for dig.

Under behandlingen er du lokalbedøvet.