Æstetiske og kosmetiske behandlinger

Esthetix er en kosmetisk speciallæge klinik i Herning. Hos Esthetix er vi specialiseret i at fremhæve det skønne ved dig uden kirurgi. Det handler om at finde den rigtige behandling til den enkelte. Derfor er personlig rådgivning og individuelle behandlingsforløb omdrejningspunktet for vores arbejde.

Det er vores udgangspunkt for alle behandlinger. Vores faglighed skal kombineres med dine ønsker, og målet er altid at skabe et både naturligt, harmonisk og æstetisk udseende.

Der kan være mange grunde til at ønske kosmetiske behandlinger. Det kan være et ønske om at forskønne og fremhæve det smukke ved dit udseende, eller det kan være forbedringer efter ulykker, som har efterladt udfordringer, gener eller forandringer, som kan løses med kosmetiske behandlinger.

Kosmetiske behandlinger med tillid og tryghed

Vi tilbyder kosmetiske behandlinger som eksempelvis solskadebehandling, fjernelse af karsprængninger og fregner samt rynkebehandling, volumen og skulpturering, permanent hårfjerning og permanent make-up.

Alle behandlinger udføres af vores erfarne behandlere med speciale og mangeårig erfaring inden for fillers, botulinum toksin A, PMU, IPL, Ultraformer III, Nd:YAG, Fraxel og kemiske peels. Til behandlingerne bruger vi altid de nyeste og sikreste teknologier i branchen blandt andet Nordlys og Ultraformer III. Det gør vi for at sikre dig færre behandlinger og et bedre resultat.

Hos Esthetix handler kosmetiske behandlinger i høj grad også om tillid og tryghed. Derfor starter vi altid med en grundig og gratis forundersøgelse.

Det handler om sindsro

Vi udfører normalt dine behandlinger over en række aftaler. Der er intet pres, du har altid kontrollen og vi fortsætter i et tempo, der passer dig. Vi lover at få dig til at se og føle dig mere dejlig, du kan være sikker på, at din skønhed er i trygge hænder.

Esthetix er din kosmetiske klinik i Herning. Her kan du se frem til at blive mødt af et kompetent og passioneret team. Mød din behandler.