Nd:YAG

Hos Esthetix er vi klar til at behandle og reducere din karsprængninger. Store som små og i alle farver. Der kan være lige fra de små spindelvævslignende til større rødlige eller blå plamager.

Nd:YAG er en effektiv behandling med laser, som er særligt velegnet til behandling af kar på ben og i dit ansigt. Det kræver både erfaring og faglig viden at behandle karsprængninger på bedste vis. Derfor anbefaler vi altid en gratis og grundig forundersøgelse. Her vil din behandler rådgive og vejlede dig til at vælge den rigtige behandling.

Sådan virker Nd:YAG

Nd:YAG er en effektiv laserbehandling til blå og røde karsprængninger i ansigtet og på benene. Der er ofte tale om små blodkar i hudens øverste lag, som ikke har nogen funktion, men stadig er synlige. Med laserbehandling kan de små blodkar lukkes, så du ikke længere kan se dem i huden.

Denne behandling virker både på en lys og en mørk hud. Afhængigt af størrelsen på de enkelte kar, og hvor stort et område der skal behandles, må man påregne 1-3 behandlinger.

Vi anbefaler Nd:YAG til

Karsprængninger på ben  |    Store karsprængninger i ansigtet

Spørgsmål og svar

Alle behandlinger med Nd:YAG starter med en gratis og grundig forundersøgelse, hvor vi sammen lægger en plan for dit personlige behandlingsforløb, så du opnår et naturligt, æstetisk og harmonisk udseende.

Nd:YAG er laserbehandling. Laserens lys optages i blodets farvestof. Her omsættes energien til varme, hvorefter blodet størkner og nedbryder karvæggen. Herefter vil kroppen selv fjerne det nedbrudte væv, hvorefter karsprængningerne ikke længere er synlige.

Du vil under behandlingen mærke let smerte, når laseren kører over synlige blodkar eller rødme i huden.