Profhilo behandling

Med alderen mister huden helt naturligt sin elasticitet, men du kan forlænge dit smukke, friske og mere ungdommelige udtryk med Profhilo. Drømmer du om friskere, velhydreret og strammere hud eller reducering af fine linjer? Så er Profhilo med stor sandsynlighed den helt rigtige behandling for dig.

Profhilo er en anti-aging behandling, der bruger en højkvalitets, ren hyaluronsyre til at forbedre hudens tone, tekstur, og elasticitet. I modsætning til traditionelle fillers fokuserer Profhilo  på at forynge huden indefra. Profhilo er ideel for personer, der oplever tegn på aldring, som f.eks. tør hud, fine linjer og tab af volumen. Det er perfekt for dem, der ønsker en mere naturlig tilgang til hudforyngelse uden brug af traditionelle fillers.

Book en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Så får du ud fra personlig rådgivning en individuel behandlingsplan, der fremhæver dine smukke træk og giver dig et friskere udtryk.

Sådan virker Profhilo behandling

Profhilo er en bioremodellerende behandling. Det innovative koncept er skabt til anti-aging og modvirker hudens naturlige aldring. Profhilo indeholder en meget høj koncentration af hyaluronsyre og giver dermed en langvarig effekt.

Profhilo injiceres med en specielt udviklet injektionsteknik, der reducerer smerterne og antallet af injektionssteder. Med den særlige teknik kan Profhilo behandle områder, der ellers kan være svære at behandle som hals, hænder, arme og andre områder med kreppet hud.

Kunder med moden hud, der er påvirket af tørhed og synes kreppet, vil vi anbefale en Profhilo-behandling.

Vi anbefaler Profhilo til

Mere velhydreret hud    |    Reducering af linjer   |    Opstramning af huden   |    Hals   |    Hænder   |    Arme   |    Mave

Spørgsmål og svar

Alle behandlinger med Profhilo starter med en gratis og grundig forundersøgelse, hvor vi sammen lægger en plan for dit behandlingsforløb, så du opnår et naturligt, æstetisk og harmonisk udseende.

Profhilo indeholder en meget høj koncentration af hyaluronsyre og giver dermed en langvarig effekt og modvirker hudens aldring.

Antallet af behandlinger for at få et varigt resultat varierer fra person til person. Det afhænger af din hudtype, alder og det behandlede område. Derfor får du en personlig behandlingsplan. De fleste kan forvente, at behandlingen holder i 6-12 måneder.

Hos Esthetix anbefaler vi behandlinger med Profhilo til dig med moden hud, som er påvirket af tørhed og kan synes kreppet.

Profhilo injiceres med en specielt udviklet injektionsteknik, der reducerer smerterne og antallet af injektionssteder.