Kemiske peels

Med kemiske peels kan du simpelt og effektivt give din hud et boost af ny energi og flot glød. Behandlingen er nålefri og kan bruges at reducere alt fra pigmentering til ar.

Hos Esthetix har dine behandlere mange års erfaring med at behandle blandt andet solskader, rynker og ar. Vi anbefaler også kemiske peels, hvis du ønsker mere ensartet hud med mere glød for at få et mere æstetisk, naturligt og harmonisk udseende.

Sådan virker kemiske peels

Kemiske peels er en nålefri behandling. Det er udvalgte syrer, som virker eksfolierende på din hud. Det aktiverer din hud til selv at danne nye hudceller, kollagen og elastin, som reducerer rynker, pigmentering og ar. Dit resultat er en friskere hud med glød, som giver dig et naturligt og æstetisk udseende.

Kemiske peels kan, afhængig af type og styrke, reducere rynker, ar, pigmentering og acne samt give huden glød og en mere ensartet og jævn overflade.

Vi tilbyder Fire&Ice, Prodigy “P2” Peel og Prodigy Pro “P3” Peel.

Vi anbefaler kemiske peels til

Fine rynker   |   Ar, blandt andet fra akne   |   Ujævn struktur i huden   |   Let opstramning af huden   |   Boost og glød   |   Ujævn pigmentering   |   Forstørrede porer

Spørgsmål og svar

Alle behandlinger med kemiske peels starter med en gratis og grundig forundersøgelse, hvor vi sammen lægger en plan for dit personlige behandlingsforløb, så du opnår et naturligt, æstetisk og harmonisk udseende.

Behandlingen er nålefri. I stedet behandles du med eksfolierende syrer. Dette aktiverer huden til selv at danne nye hudceller, kollagen og elastin.

Esthetix tilbyder Fire&Ice, Prodigy “P2” Peel og Prodigy Pro “P3” Peel.

Hos Esthetix anbefaler vi 3-4 behandlinger med kemiske peels med 3-4 uger imellem. Antallet af behandlinger varierer fra person til person. Sammen med din behandler får du en personlig behandlingsplan. For at bevare det flotte resultat anbefaler vi opfølgende behandling 1-2 gange om året.

Under behandlingen kan du opleve prikken eller svien i huden. Men ellers er behandlingen smertefri. Der kan forekomme rødme eller irritation i forbindelse med selve behandlingen. Det aftager i løbet af de efterfølgende timer. For nogle kan der gå et par dage.