Botulinum toxin i Herning

Rynker i panden eller fine linjer omkring øjnene får vi alle sammen. Desværre får de mange til at se bekymrede eller triste ud. De kan heldigvis reduceres med botulinum toxin, også kendt som botox, så du får et naturligt og harmonisk udseende.

Botox (Botulinum toxin type A) er den mest populære rynkebehandling. Det er en gennemtestet og effektiv behandling til at reducere dybe rynker og fjerne fine linjer. Vi kan behandle de fleste rynker og linjer med Botulinum toxin. Vælg botox, hvis du ønsker et yngre og friskere udseende.

Sådan virker Botox

Botox (Botulinum toxin) er en muskelafslappende injektion, som reducerer mimiske rynker så som “bekymringsrynker”, “kragetæer” og meget mere. Til kosmetisk brug bruges meget små mængder, således at man ved en rynkereduktion stadig beholder mimikken.

Din behandling udføres af en kosmetiske sygeplejerske med mange års erfaring. Vi arbejder for at skabe et naturligt og æstetisk resultat, hvor du bevarer et levende ansigt, som blot ser friskere og mere harmonisk ud.

Book en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Her vejleder vores erfarne behandlere dig, så du får den behandling, som sikrer dig det mest naturlige og æstetiske resultat.

Vi anbefaler Botox til

Rynker i panden   |    Bekymringsrynker mellem bryn   |    Øjenbrynsløft   |    Næserynker   |    Nedadvendte mundvige   |    Tandkødssmil   |    Rynker omkring læber   |    Smilerynker og kragetæer

Spørgsmål og svar

Botox (Botulinum toxin) sprøjtes med en tynd nål ind i den/de muskler, som ønskes behandlet.

Botox (Botulinum toxin) får dine muskler til at slappe af. Det får rynker og fine linjer i huden til at glatte sig ud. Du får et mere afslappet udtryk, som stadig ser levende og naturligt ud.

Alle behandlinger og resultater er individuelle. For de fleste holder en behandling med Botox (Botulinum toxin) i 3-6 måneder, hvorefter effekten aftager. Efter 3-6 måneder anbefaler vi en ny behandling. Du vil opleve at holdbarheden ofte forlænges med gentagende behandlinger.

Hos Esthetix behandler vi ikke gravide og ammende med Botox (Botulinum toxin). Vi tilbyder heller ikke behandlingen, hvis du har kendt allergi overfor indholdsstofferne i behandlingen. Ved forundersøgelsen spørger din behandler ind til og klarlægger disse vigtige emner.

Behandlingen udføres med en meget tynd nål, og behandlingen mærkes dermed kun lidt. Du kan opleve en let svie, som stopper efter behandlingen.