Frax 1550

Med nænsom og målrettet laserbehandling kan vi hos Esthetix behandle både strækmærker og ar, fine linjer ved øjne og læber samt forstørrede porer.

Frax 1550 er en sikker og effektiv behandling, som forbedrer hudens struktur og genstarter hudens egen produktion af kollegaen. Behandlingen virker derfor både hudforyngrende og opstrammende.

Sådan virker Frax 1550

Frax 1550 er en skin resurfacing behanding, der laver små, kontrollerede skader i huden. Disse skader er omgivet af intakt væv, der straks går i gang med at reparere skaderne og skaber ny hud. Resultatet er en fornyet glød, formindskelse af porer samt reduktion af ar og strækmærker.

Frax 1550 er en sikker behandlingsmetode med stor effekt. Gennem et mønster af varmestråler laves mikroskopiske kanaler uden at yderhuden beskadiges. Herefter reparer huden sig selv. Der dannes nye celler og produktionen af kollegaen kickstartes, hvilket resulterer i ny og frisk hud.

Behandlingen med Frax 1550 udføres målrettet og kun på et afgrænsede område af huden.

Vi anbefaler Frax 1550 til

Ansigt  |    Hænder  |    Krop  |    Fine linjer  |    Ar og strækmærker  |    Let opstramning af huden  |    Boost af huden  |    Formindskning af porer

Spørgsmål og svar

Alle behandlinger med Frax 1550 starter med en gratis og grundig forundersøgelse, hvor vi sammen lægger en plan for dit personlige behandlingsforløb, så du opnår et naturligt, æstetisk og harmonisk udseende.

Frax 1550 er en mild laserbehandling. Varmestrålerne prikker mikroskopiske huller uden at beskadige det yderste lag. Herefter danner kroppen selv nye hudceller og kollagen.

For at opnå et holdbart resultat med Frax 1550 anbefaler vi oftest 3-5 behandlinger. Herefter er holdbarheden permanent, når det gælder reduktion af ar. Holdbarheden er ca. et år ved behandlinger for at forbedre huden struktur.

Ved alle laserbehandlinger kan du opleve let ubehag eller smerte under selve behandlingen. Derudover er det ikke ualmindeligt at opleve rødme eller hævelse i timerne efter. For nogle kan der gå et par dage, før det aftager.