Skinboosters

Skinboosters giver forbedringer til hudens sundhed, gradvist øge elasticiteten, forbedre ruheden og reducere forekomsten af fine linjer og andre ufuldkommenheder såsom akne-ar. Skinboosters er en alternativ måde at nære din hud på, specielt designet til at levere dyb hydrering. Dette betyder at øge hydreringsniveauet i huden for at levere varig fugt og forbedringer på hudens overflade, hvilket skaber et friskt og naturligt look.

Sådan virker skinboosters

Behandlingen involverer fugtgivende mikroinjektioner af et blødt, gelélignende stof kaldet Hyaluronsyre (HA) ind i huden. Skinboosters forbedrer hudens fasthed, elasticitet og udstråling. Det vandelskende HA findes naturligt i kroppen, hvor det opretholder hydrering i huden. Efterhånden som vi bliver ældre, formindskes kvaliteten af vores HA over tid. Skinboosters giver mulighed for at genopbygge og opretholde naturlige hydreringsniveauer indefra med den stabiliserede HA i  skinboosters.

Vi anbefaler skinboosters til

Ansigt  |    Hals   |    Dekolletage |    Hænder   |    Ar efter akne

Spørgsmål og svar

Behandlingen involverer fugtgivende mikroinjektioner af et blødt, gelélignende stof kaldet Hyaluronsyre (HA) ind i huden, som forbedrer hudens fasthed, elasticitet og udstråling.

Vandelskende Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen, hvor det opretholder hydrering i huden. Efterhånden som vi bliver ældre, formindskes kvaliteten af vores hyaluronsyre over tid. Skinboosters giver mulighed for at genopbygge og opretholde naturlige hydreringsniveauer indefra med den stabiliserede hyeluronsyre i skinboosters.

Alle behandlinger og resultater er individuelle. For de fleste holder en behandling med skinboosters i 6-12 måneder.