Behandling af Rosacea

Rosacea er en kronisk betændelseslignende hudsygdom i ansigtet, der typisk giver anfald af rødmen, røde betændte knopper og udvidede blodkar. Rosacea er en kronisk sygdom, og derfor kan gentagne behandlinger være nødvendige.

Med IPL behandling af rosacea får du reduceret rødmen og reducerede karsprængninger. 

Sådan virker IPL Rosacea

IPL (Intense Pulsed Light) er lysbehandling. Hos Esthetix anvender vi IPL Nordlys, som er den nyeste teknologi inden for IPL. Lysbølgerne absorberes af huden og udjævner farveforskelle eller reducerer rødme. Behandlingen er gennemtestet med både sikre og effektive resultater.

IPL er en næsten smertefri behandling. Nogle oplever en prikkende eller stikkende følelse under behandlingen, som aftager efterfølgende.

For at få varig effekt foregår behandlingen over flere gange for at sikre et langvarigt resultat. 

Vi anbefaler IPL Rosacea til

Udjævne hudtone   |    Reducere solskader   |    Reducere små karsprængninger   |    Mindske porer

Spørgsmål og svar

Alle behandlinger med IPL starter med en gratis og grundig forundersøgelse, hvor vi sammen lægger en plan for sit behandlingsforløb, så du opnår et naturligt, æstetisk og harmonisk udseende.

IPL er en lysbehandling. Hos Esthetix anvender vi IPL Nordlys, som er den nyeste teknologi inden for IPL. Lysbølger fra maskinen absorberes af huden og udjævner farveforskelle eller reducerer rødme.

Antallet af behandlinger varierer fra person til person og afhænger desuden af dine udfordringer og ønsker. Oftest anbefaler vi 3-4 behandlinger. Antallet af behandlinger fastlægges i din personlige behandlingsplan.

IPL er en næsten smertefri behandling. Nogle oplever en prikkende eller stikkende følelse under behandlingen. Det aftager i løbet af et par timer.