Teamet

Hos Esthetix bliver du altid mødet af erfarne og engagerede rådgivere. Mød vores kompetente team.

Ann-Kathrine Rossau

Klinikansvarlig læge
Uddannet dermatolog fra Aarhus Universitetshospital

Ann-Kathrine er vores kliniks ansvarlige læge og speciallæge i dermatologi/venerologi. Ann-Kathrine er uddannet dermatolog fra Aarhus Universitetshospital og arbejder til dagligt som afdelingslæge på hudafdelingen på Aalborg Sygehus. Hun er særdeles passioneret omkring kosmetiske behandlinger hvor der anvendes Nd:YAG, Fraxel, IPL og peels.

Anzhelika Galler Jensen

Kosmetisk sygeplejerske med speciale i æstetisk dermatologi

Anzhelika er vor kosmetiske sygeplejerske og har arbejdet med kosmetiske behandlinger siden 2003. Anzhelika har stor praktisk erfaring, er velkvalificeret og har en passion og naturlig flair for at levere de bedst mulige behandlinger inden for æstetisk dermatologi. Hun har deltaget i adskillige efteruddannelser og kongresser for hele tiden at være ajour med de nyeste teknikker.

Nicole Nymann Jensen

Uddannet mikropigmentist

Nicole er vor mikropigmentist som laver de populære PMU-behandlinger. Hun er uddannet mikropigmentist hos Alexandra Kjaersfeldt, Dermatech Group i Vejle og har efteruddannet sig hos Art by Nikka i Silkeborg. Hos Nicole er du garanteret et super flot resultat, da hun er meget omhyggelig og detaljeorienteret.