Sådan foregår en behandling

Du er altid i trygge hænder hos erfarne behandlere i vores kosmetiske klinik. 

I henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed har du altid 48 timers betænkningstid fra forundersøgelsen hos den kosmetiske sygeplejerske, fremtil behandlingen udføres. Du skal ved behandlinger med botulinum toxin også altid have en konsultation hos klinikkens læge, men kan efter denne gå direkte videre til behandling hos en kosmetisk sygeplejerske.

Er det din første kosmetiske behandling? Vi ved, at sikkerhed er en af dine største bekymringer. Kosmetiske behandlinger og tryghed hænger uløseligt sammen.

Kosmetisk behandling trin for trin

 

Trin 1
Du booker en gratis forundersøgelse online, når det passer dig.

Trin 2
Til forundersøgelsen taler vi om dine ønsker og lægger sammen en plan for dit personlige og individuelle behandlingsforløb. Til forundersøgelsen får du vores ærlige mening - og vi tillader os også at sige nej, hvis dine ønsker ikke kan løses på en sikker, naturlig og æstetisk måde. 

Trin 3
Alt efter din behandling besøger du os flere gange. Der er sat god tid af, så du kan føle dig tryg. Du har kontrollen, og vi tager behandlingerne i dit tempo.

Trin 4
Efter din behandling får du tilbud om en opfølgning. Vi ser på resultatet af din behandling og sikrer, at det er blevet præcis, som du har ønsket.