Viscoderm® Skinko E

Med Viscoderm® Skinko E kan din hud komme til at føles mere mættet af fugt og du får et forbedret udseende, der er både æstetisk, naturligt og harmonisk. Behandlingen beskytter og reparerer skader fra UV-stråler. Samtidig blødgøres synlige rynker og udtrykslinjer.

Behandlingen kan genoprette hudens farve, fasthed og elasticitet i ansigtet, på hals, hænder og décolleté ved at normalisere hudens processer og stimulerer regenereringen af huden. Du vil opleve en intens antioxidant effekt og reducering af synlige rynker og ujævnheder i huden. Samtidig får huden et friskere udseende.

Sådan virker Viscoderm® Skinko E

Viscoderm® Skinko E er anti-ageing og antioxidant kompleks, der indeholder mere end 50 dermofunctional elementer, herunder ikke-kryds-linked hyaluronsyre (700kDA), mineraler, aminosyrer og vitaminer, alle ingredienser har en særlig effekt på huden, samtidig med at huden føles godt fugtmættet, samt får et forbedret udseende.

Viscoderm® Skinko E injiceres i hudoverfladen, for at få tilført produktet der hvor der er mest brug for det, i ansigt, på halsen, décolletagé og hænder; især til behandling af mørke rander under øjnene. Velegnet til alle hudtyper.

Vi anbefaler fire behandlinger med tre ugers intervaller for at opnå fuld effekt. Behandlingen kan gentages 2 gange om året.

Vi anbefaler Viscoderm® Skinko E til

Beskyttelse og reparation af solskader   |    Blødgøring af rynker og udtrykslinjer   |    Genopretning af hudens farve og fasthed   |    Modvirke aldringstegn   |    Lette pigmenteringer

Spørgsmål og svar

Alle behandlinger med Viscoderm® Skinko E starter med en gratis og grundig forundersøgelse, hvor vi sammen lægger en plan for dit behandlingsforløb, så du opnår et naturligt, æstetisk og harmonisk udseende.

Du får injiceret naturlig hyaluronsyre og en unik, antioxidant kombination af mere end 50 dermofunktionelle elementer, herunder ikke-kryds-linked hyaluronsyre (700kDA), mineraler, aminosyrer og vitaminer. Alle ingredienser har en særlig effekt på huden.

Dette effektive produkt til bio-komplementær behandling injiceres i hudoverfladen, så du får tilført behandlingen lige der, hvor der er mest brug for det.

Hos Esthetix anbefaler vi fire behandlinger med tre ugers interval for at opnå fuld effekt. Herefter anbefaler vi, at behandlingen gentages to gange om året for at fastholde det flotte resultat.

Alle hudtyper kan behandles med Viscoderm® Skinko E. Du får i forbindelse med din gratis og uforpligtende forundersøgelse lavet en personlig behandlingsplan.

Injektioner af Viscoderm® Skinko E tolereres let af patienter på grund af den normale opløsning (pH = 7,0) og fraværet af konserveringsmidler.