Ultraformer III

Ultraformer III er den eneste maskine på markedet, der kombinerer HiFU og MMFU teknologien. Med høj præcision opvarmer du vævet til ca. 43 grader på nøjagtigt den dybde, du vil påvirke, for eksempel 3 eller 4,5 millimeter. Opvarmningen giver en biologisk stimulering, der giver hudopstramning, kollagendannelse, opstramning af den dybe fascia (SMAS) og reduktion af fedtlaget afhængigt af hvilke dybder du arbejder med.

Behandlingen er godkendt til behandling af huden i panden, øjenbrynene, langs kæbelinjen, under hagen, på halsen og dekolletage og kan også bruges til hudopstramning på arme, ben og mave. Læs mere 'Slap og træt hud'

 

Ultraformer behandling før og efter     Flot kæbelinie Ultraformer 3 behandling

Fordele ved Ultraformer 3

Ikke-Invasiv: Ingen kirurgi, ingen nåle, og ingen nedetid.
Hurtige og Varige Resultater: Mærk forskellen straks efter behandlingen med fortsatte forbedringer over tid.
Sikker og Smertefri: En sikker procedure, der er designet til at være så behagelig som mulig.
Velegnet til Alle Hudtyper: Ultraformer 3 er effektiv på alle hudtyper og toner.

Sådan virker Ultraformer behandling

Ultraformer III er en ultralydsbehandling, der  kombinerer både MMFU og HiFu-teknologien. Det er en ikke-kirurgisk behandling, der virker i flere dybder af huden. 

Behandlingen løfter og opstrammer huden ved kæbelinje, øjne, hals, décolletagé og mave. Med MMFU kan du få et øjenbrynsløft, reducere “mormor” arme og stramme løs hud over knæene op.

Vi anbefaler Ultraformer III til

Slap og hængende hud i ansigtet |   Opstramning af huden på hals, arme, ben og mave

Spørgsmål og svar

Alle behandlinger med Ultraformer lll starter med en gratis og grundig forundersøgelse, hvor vi sammen lægger en plan for dit personlige behandlingsforløb, så du opnår et naturligt, æstetisk og harmonisk udseende.

Ultraformer III er en ultralydsbehandling og dermed en ikke-kirurgisk behandling. Bindevævet i huden strammes op, og hudens produktion af kollagen stimuleres. På den måde strammes huden op med kroppen's egne værktøjer.

Antallet af behandlinger varierer fra person til person. For flere giver en enkelt behandling gode resultater. Derfor laves der en individuel behandlingsplan for dig. Det færdige resultat holder 1-2 år, hvorefter det kan være nyttigt med en opfølgende behandling.

Hos Esthetix behandler vi ikke gravide og ammende med Ultraformer lll. Ved din forundersøgelse vurderer din behandler altid om Ultraformer lll er den rette og sikreste behandling for dig.

Du kan opleve ubehag eller smerte under behandlingen. Efter behandlingen kan der forekomme rødme, som aftager i løbet af de efterfølgende timer. Det er ikke ualmindeligt at opleve en lille hævelse i de efterfølgende dage.