SkinPen behandling / Microneedling

Giv din hud et boost, der blandt andet reducerer pigmentering, fine linjer, grov hud og ar. Du får en mere ensartet og opstrammet hud, som giver dig et friskt, naturligt og æstetisk udseende.

Med SkinPen får du imponerende resultater næsten med det samme. Den effektive behandling booster huden ved at forbedre hudens struktur. Det sker ved at stimulerer og aktiverer hudens naturlige produktion af kollagen.

Sådan virker SkinPen behandling

Flere kender allerede til microneedling. SkinPen er mere end bare det. SkinPen er den nyeste teknologi inden for microneedling. Behandling med SkinPen er minimal invasiv og derfor også næsten smertefri. Du vil kunne mærke stikken eller prikken i huden under behandlingen.

Du behandles med et elektrisk stempel med 1-1,5 mm lange, tynde nåle. Nålene prikker mange tusinde mikroskopiske kanaler i hudens overflade. Med SkinPen eksfoliereres huden, og den bliver mere modtagelig for fugt. Samtidig aktiveres hudens egen produktion af kollagen, der betyder effektiv reduktion af ujævnheder som ar og fine linjer.

Behandlingen udføres med stor præcision og kan bruges i hele ansigtet, så du får ny frisk hud uden skader fra akne, sol eller aldringstegn.

Allerede efter første behandling kan du se et synligt resultat. Det bedste resultat opnås ved at fortsætte i 4-6 behandlinger. Effekten af behandlingen holder ved i op til 6-12 måneder. 

SkinPen er en behandling der reducerer (akne-) ar, grov hud, pigmentering, fine linjer samt booster huden og gør den mere ensartet og elastisk. 

Vi anbefaler SkinPen til

Forbedring af hudstruktur   |    Reducering af rynker og fine linjer   |    Aknear   |    Ar   |    Uren hud   |    Grove porer   |    Pigmentering   |    Strækmærker

Spørgsmål og svar

Alle behandlinger med SkinPen starter med en gratis og grundig forundersøgelse, hvor vi sammen lægger en plan for dit personlige behandlingsforløb, så du opnår et naturligt, æstetisk og harmonisk udseende.

Med et elektrisk stempel prikker 1-1,5 mm lange, tynde nåle flere tusinde mikroskopiske kanaler i hudens overflade. Det har en eksfolierende effekt og aktiverer hudens produktion af kollagen for at genoprette skaden.

Flere oplever allerede synlige resultater efter første behandling. Hos Esthetix anbefaler vi som regel 4-6 behandlinger. Herefter holder effekten og det flotte resultat ved i 6-12 måneder.

Du vil under behandlingen mærke de små prik eller stik. Efter behandlingen er huden ofte rød, men det aftager i de efterfølgende timer.