IPL hårfjerning med laser (lys)

Med permanent hårfjerning er det slut med den evige barbering, sugaring, epilering og waxing med røde knopper til følge. IPL er en nem og nænsom lysbehandling af ben, arme, ryg, mave, hænder, fødder og ansigt. 

Hos Esthetix laver vi permanent hårfjerning med IPL Nordlys. Det er en gennemtestet og næsten smertefri behandling. Enkelte kan opleve en prikkende eller stikkende følelse under behandlingen. Behandlingen foregår over flere gange for at sikre et langvarigt resultat.

Permenent hårfjerning

Sådan virker IPL Hårfjerning

Hos Esthetix anvender vi IPL Nordlys, som er den nyeste teknologi inden for IPL. IPL står for Intense Pulsed Light. Ved behandlingen varmes og destrueres hårroden. Behandlingen fungerer med lysstråler på ca. 70 graders varme i få millisekunder.

Behandlingen virker kun på aktive hårsække. Derfor er flere behandlinger nødvendige for at opnå et optimalt resultat. Oftest er der tale om 6-10 behandlinger.

Behandlingen virker på hudtype 1, 2 og 3. IPL er dog mest effektivt på mørke hår, da lyset ledes til hårsækken via pigmentet i håret.

Vi anbefaler IPL hårfjerning til

Ansigtet   |    Kroppen   |    Mænd og kvinder

Spørgsmål og svar

Alle behandlinger med IPL starter med en gratis og grundig forundersøgelse, hvor vi sammen lægger en plan for dit behandlingsforløb, så du opnår et naturligt, æstetisk og harmonisk udseende.

Hos Esthetix anvender vi IPL Nordlys til permanent hårfjerning. Behandlingen foregår med lysstråler, der varmer og destruerer hårroden. IPL er dog mest effektivt på mørke hår, da lyset ledes til hårsækken via pigmentet i håret.

Efter 6-10 behandlinger med IPL til hårfjerning er resultatet permanent.

Under behandlingen kan du mærke de små varme prik i huden fra IPL Nordlys. Du vil opleve rødme omkring hårsækkene i løbet af nogle timer efter behandlingen.