IPL Rejuvenation

IPL Rejuvenation er en hudforyngende lysbehandling, som styrker og stimulerer huden, så den får et boost af frisk energi indefra. Resultatet er et friskere, glattere og mere frisk udseende, som er med til at fremhæve det smukke i dig. Ud fra personlig rådgivning laver du sammen med din behandler en individuel behandlingsplan, så du opnår et æstetisk og naturligt resultat.

Behandlingen kan blandt andet bruges til at behandle solskader og pigmentforandringer eller fjerne karsprængninger og reducere rødme fra hudsygdomme som rosacea.

Sådan virker IPL Rejuvenation

IPL (Intense Pulsed Light) er lysbehandling. Hos Esthetix anvender vi IPL Nordlys, som er den nyeste teknologi inden for IPL. Lysbølgerne absorberes af huden og udjævner farveforskelle eller reducerer rødme. Behandlingen er gennemtestet med både sikre og effektive resultater.

IPL er en næsten smertefri behandling. Nogle oplever en prikkende eller stikkende følelse under behandlingen, som aftager efterfølgende.

For at få varig effekt foregår behandlingen over flere gange for at sikre et langvarigt resultat. 

Vi anbefaler IPL Rejuvenation til

Udjævne hudtone   |    Reducere solskader   |    Reducere små karsprængninger   |    Mindske porer

Spørgsmål og svar

Alle behandlinger med IPL starter med en gratis og grundig forundersøgelse, hvor vi sammen lægger en plan for dit behandlingsforløb, så du opnår et naturligt, æstetisk og harmonisk udseende.

IPL er en lysbehandling. Hos Esthetix anvender vi IPL Nordlys, som er den nyeste teknologi inden for IPL. Lysbølger fra laseren absorberes af huden og udjævner farveforskelle eller reducerer rødme.

Antallet af behandlinger varierer fra person til person og afhænger desuden af dine udfordringer og ønsker. Oftest anbefaler vi 3-4 behandlinger med IPL, hvorefter resultatet er permanent. Antallet af behandlinger fastlægges i din personlige behandlingsplan.

IPL er en næsten smertefri behandling. Nogle oplever en prikkende eller stikkende følelse under behandlingen. Det aftager i løbet af et par timer.