Mikropigmentering

Med mikropigmentering kan du få camoufleret små områder med manglende hårvækst i eksempelvis skæg, øjenbryn eller hovedbund. Det er også muligt at camouflere ar i fx læber eller bryn. Har du ønsker til en behandling, men ved du ikke om det kan lade sig gøre, så er du velkommen til ringe til os.

Vi anbefaler at man ved mikropigmentering booker en tid til en konsultation, inden man kommer til behandling.


Behandlingen er for både mænd og kvinder.

Sådan virker mikropigmentering

Mikropigmentering er semi-permanent tatovering. Behandlingen udføres med en meget tynd nål. Pigmentet lægges i toppen af hudlaget, Dermis, og det forsvinder derfor over tid. Vi anbefaler derfor ”touch up” for at bevare det flotte resultat.

 

Touch up

Vi anbefaler, at behandlingen genopfriskes afhænger af område.

Vær opmærksom på

Pigmentering på scalpområdet bliver mere og mere intens over helingsperioden, modsat al andet mikropigmentering. Hos Esthetix behandler vi ikke større områder, eksempelvis hel måne eller fuld scalp med mikropigmentering.

Spørgsmål og svar

Ønskes mikropigmentering skal der, forud for behandlingen, først bookes tid til en konsultation, hvor det besluttes, om mikropigmentering er en mulighed.

Selve behandlingen starer med udfyldelse af samtykkeerklæring. 
Der kan bedøves undervejs, men som regel er behandlingen ikke smertefuld.
Når behandlingen er færdig, bookes næste tid, og der udleveres aftercare serum samt aftercare informationer.

Mikropigmentering er semi-permanent tatovering. Pigmentet lægges i toppen af hudlaget, Dermis, og det forsvinder over tid - hvorfor ordet "semi" anvendes.

Under helingen absorberes en del af pigmentet i huden og resten frastødes. Ved mikropigmentering er der stort set ingen sårskorpe, men det er er vigtigt under helingen, at man ikke klør på området. Eventuel kløe kan opstå, lige præcis som ved almindelige sår, da huden heler.

HUSK at et resultat ikke anses som færdigt, før der er udført minimum 2 behandlinger og i enkelte tilfælde 3 behandlinger.

Vi anbefaler ”touch up” for at bevare det flotte resultat. 

 

Antallet af behandlinger varierer fra person til person - og af det område, som du får behandlet. Din erfarne behandler fra Esthetix laver en personlig behandlingsplan til dig i forbindelse med den gratis og uforpligtende forundersøgelse, som dog er obligatorisk ved mikropigmentering.

Holdbarheden og behovet for "touchup" afhænger af det behandlede område.

 

Mikropigmentering, er semi-permanent tatovering. At det er semi-permanent betyder, at pigmentet lægges i toppen af hudlaget Dermis og derfor gradvist forsvinder over en årrække.

For at bibeholde et flot resultat, kræves der derfor ”touch up”. Hyppigheden heraf, afhænger af flere faktorer.

Mikropigmentering, også kaldet Permanent Makeup/PMU, dækker over både pigmentering af bryn, eyeliner og læber, og dækker også over mikropigmentering af fx scalp og skæg, hvor mindre områder med mangelfuld hårvækst kan camoufleres, samt camouflering af ar i fx læbe eller bryn. PMU-behandlinger (Permanent Makeup Behandlinger) egner sig derfor både til mænd og kvinder.